Vakantiehuis in de Vogezen

Een vakantiehuis in de Vogezen, de rust van de natuur en de privacy en luxe van een eigen leefruimte.
In alle jaargetijden is een vakantiehuis in de Vogezen een fijne uitvalsbasis voor sportieve en culturele activiteiten in dit van natuur en cultuur doorvlochten gebied in het noorden-oosten van Frankrijk.


Een vakantiehuis biedt u de mogelijkheid om in ieder seizoen van de Vogezen te genieten. Ook in de herfst, winter en voorjaar is zijn de Vogezen een enorm mooi gebied en een vakantiehuis biedt u in dat geval de nodige beschutting tegen de elementen indien nodig.

Er is een grote verscheidenheid aan vakantiehuizen (of gîtes) te huur in de Vogezen. Het type vakantieverblijven varieert van chalets en huisjes in de natuur met alleen een houtkachel als verwarming, tot volledig ingerichte huizen met alle luxe, zwembad, etc. U kunt altijd wel een type vakantiehuis vinden dat u zoekt.

Er zijn ook nog een aantal aanbieders, die zich richten op specifieke doelgroepen, zoals wandelaars, fietsers of wintersporters.

Rondom La Bresse en Gerardmer is in het in Zomer en winter wat drukker dan in de rest van de Vogezen, maar op een paar kilometer van deze dorpen is daar al weinig meer van te merken.

In het laagseizoen is het vaak nog goed mogelijk om een last minute te boeken, in de schoolvakanties is het slim om ruim van tevoren te boeken.

Vakantiehuizen, Gîtes Vogezen

Moulin le Thieloup

Moulin le Thieloup

De bosrijke omgeving van de Vogezen en het ruime glooiende landschap van de Haute Saone bieden bij uitstek prachtige mogelijkheden om te wandelen, fietsen of mountainbiken.

Libelloup

Libelloup

Een kleinschalig fietshotel in de Vogezen, dé ideale uitvalsbasis voor wielrenners en mountainbikers. Tevens verhuur vakantiehuizen voor de wintersport.

l'Hirondelle

l'Hirondelle

Chalet l'Hirondelle is een gîte voor 6 personen en een baby/peuter.
Het is gebouwd in 2010/2011 en ligt midden in de Vogezen aan de rand van het rustige dorpje Aumontzey met vrij uitzicht over het dal.

La Haute Fourche

La Haute Fourche

Onze herberg en 2 huisjes liggen op een heuvelachtig terrein van 2 hectare, in het natuurgebied Les Ballons des Vosges. Gericht op fietsers en gezinnen.

Gite le Petit Chalet

Gite le Petit Chalet

Welkom in onze gite le petit chalet! Gelegen op de grens Vogezen/Elzas een ideale uitvalsbasis om te fietsen, wandelen, mountainbiken en voor toeristische/culturele uitstapjes in de Vogezen en Elzas. B&B ook mogelijk!

Gîtes Le Creux

Gîtes Le Creux

De vakantie-accommodatie Gîtes Le Creux ligt in de Haute-Saône / ook wel zuid-Vogezen.
Le Creux biedt appartementen, gastenkamers en een mini-camping.