Hotel in de Vogezen

Een hotel in de is de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie in de Vogezen, zeker als u gesteld bent op wat meet luxe.
Vooral in het laagseizoen als het weer vaak minder stabiel is (maar vaak wel heel mooi) is een hotel een welkome luxe na een wandeling of andere activiteiten.

Er zijn in de vogezen, net als de rest van Frankrijk,  hotels in alle prijsklassen. Van eenvoudige lokal hotels to sterren hotels met een fantastische keuken tot hotels met een specifieke doelgroep. 
Zo zijn er een aantal (door nederlanders gerunde) volledig op vogezen-fietsers gerichte hotels.

De meeste hotels vind je in de wat toeristische gebieden rondom La Bresse en Gerardmer en in de grote steden als Epinal, Vittel en Neufchâteau, maar in vrijwel iedere dorp van betekenis is wel een hotel te vinden.

In de meeste grotere hotels wordt wel Engels of Duits gesproken, maar in de kleinere hotels kun je soms alleen met Frans terecht.

Qua ligging is er ook een enorme variatie. Het is goed om dit van tevoren goed te onderzoeken want sommigen liggen echt recht aan de snelweg, maar uiteraard zijn er ook die zeer idyllisch liggen.

Vooral in het hoogseizoen en de schoolvakanties de is het verstandig te reserveren want dan is het vaak druk.
De lokale VVV of hun website heeft meestal wel informatie over beschikbare hotels in een dorp of omgeving.
 

Hotels

Libelloup

Libelloup

Een kleinschalig fietshotel in de Vogezen, dé ideale uitvalsbasis voor wielrenners en mountainbikers. Tevens verhuur vakantiehuizen voor de wintersport.